God and the slave called Moses

Hvad skete der med skibsføreren og slaven? Gud var ikke længere med farao i Egypten. Og præsterne i Egypten, der havde besudlet sig selv, kunne ikke længere påkalde Gud. Og Gud var med Moses, som ydmygede Farao foran alle og tog jøderne, der var et slavefolk, og han blev ydmyget, fordi han arroganisk betragtede sig selv som en større gud end Gud, da han ikke var det. Og Gud var med slaverne og havde forladt farao. Og Gud gjorde Moses, som var jøde, til slavernes frelser. Gud slog farao på grund af hans uretfærdighed overfor slaverne.

About Emil Hjort

Nothing and no one. I am not important. I had a vision in which I saw God, and I have made it my mission in life to tell others about the existence of metaphysical realms beyond this material world.
This entry was posted in Ikke-kategoriseret. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *